Företaget

Grandezza är ett konsultföretag som startades 1998. Vi är ett 25-tal konsulter som arbetar med uppdrag inom förändringsledning. Vi har endast erfarna konsulter - våra medarbetare har i snitt mer än 15 års erfarenhet från ett stort antal branscher. Inom bank och finans samt hälso- och sjukvård har Grandezza dessutom marknadsledande branschkompetens. Tack vare stor erfarenhet kan vi arbeta med såväl strategiska frågor som praktiskt genomförande i verksamhets- och IT-orienterade projekt. Och allra bäst är vi på att få saker att hända i praktiken – vi genomför strategier!

Grandezza kännetecknas av kvalitet och kompetens. Det innebär att vi gärna vill fortsätta att växa och utvecklas, men framför allt att leverera tjänster som våra kunder är nöjda med och som tillför konkret värde till kundens verksamhet på ett påvisbart sätt.

Vi satsar på kompetensutveckling och genomför kontinuerligt kompetensutvecklande satsningar för våra konsulter, både individuellt och i hela gruppen.

Allt sedan starten har Grandezza uppvisat god lönsamhet. Vi har klarat av konjunktursvängningarna på ett bra sätt och har därför en god bas av kompetens och kundrelationer vilket borgar för ekonomisk stabilitet. Grandezza har varit AAA-ratade sedan 2008-09-24, en rating som endast 3% av Sveriges företag har.

Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.