Grandezza växer

- Vill du också arbeta tillsammans med de vassaste kollegerna?

Vi konsulter på Grandezza drivs av två saker: att få arbeta med de mest spännande förändringsprojekten och att få arbeta tillsammans med de skickligaste kollegerna. Det är nog det viktigaste för att ständigt få nya utmaningar och därigenom utvecklas som proffs.

Vårt expertområde är ju ledning av riktigt komplexa förändringar där kompetens om såväl människor, organisation, processer som IT är avgörande. Handlar förändringen dessutom om de senaste utmaningarna inom hälso- och sjukvård, industri eller offentlig verksamhet så finns det faktiskt inte många som slår oss i kompetens. Om du tror du kan utmana eller vill utvecklas till hög nivå är du välkommen att höra av dig!

- Har du fullt upp i uppdrag men får tillbaka för lite själv?

För dig som är en väletablerad konsult kan vi erbjuda villkor som är väl så bra som vad du får på andra håll (tror vi i alla fall). Vi har en flexibel lönemodell och har du med dig ett lönsamt uppdrag så erbjuder vi en extra bonus för det. Dessutom får du egen påfyllning i form av kontinuerligt utbyte med mycket erfarna kolleger. Om du vill få mer tillbaka själv är du välkommen att lyssna med oss!

Vi söker fler skickliga konsulter som vill arbeta med verksamhetsutveckling och förändringsledning. Vi tror att du är:

·         Förändringsledare som kan arbeta både med människorna och sakfrågan det gäller.

·         Gärna kompetens inom ledningsgruppsutveckling med Lean, myndigheter och styrning eller hälso- och sjukvård. Som alltid är både verksamhetsutveckling och IT viktigt.

·         Helst med adekvat högskoleutbildning.

·         Helst kvinnor då vi strävar efter balans mellan könen

·         Gärna i 35-45 år, men även yngre med god potential eller äldre med uppdrag och stort nätverk är intressant.

Grandezza verkar för en mångfald och att ta tillvara medarbetarnas olika erfarenheter, egenskaper och kunskaper. Låter det intressant? Sänd din CV och ett personligt brev till Lars Gundhe. Har du frågor får du gärna ringa: Lars Gundhe, tel 070-569 36 85.