Tomas Centerlind

Jag tycker det är roligt att jobba i projektrollen och tror att jag gör mer nytta som konsult än i en linjeroll.

Tomas är ledningskonsult och projektledare med inriktning på förändringsledning samt projekt- och programledning. Han har erfarenhet från en mängd branscher och som projekt- och förändringsledare har han en förmåga att få människor att arbeta i samma riktning så att kunden når sitt utsatta mål.

— Att som konsult få jobba nära kundens verksamhet och medverka till konkreta initiativ är verkligen givande. Ofta kan det uppstå en viss distans mellan det som beställts och det som utförs. I min roll som förändringsledare ingår att förankra så att alla inblandade förstår och vet vad de förväntas bidra med. Och jag har den bredd och erfarenhet som krävs för att få förändringarna att rulla och gå i mål.

— Jag tycker det är roligt att jobba i projekt där jag kan ha fullt fokus på min uppgift. Att vara konsult är inte svårt, men att hela tiden vara anpassningsbar är verkligen en utmaning.

Jan Lindberg om kollegan Tomas:
— Tomas är en extremt organiserad konsult, en mästare på att få ordning på kaos. Jag kan alltid lita på hans strukturerade arbetssätt.