Jenny Forsling

Man får inte vara rädd att förändras. Då stannar livet.
Martina Holm

Jenny är utbildad personalvetare och har arbetat inom HR-/personalområdet sedan 2008 inom olika branscher såsom tillverkning och industri, transportsektorn, partihandel samt  telecom. Hon har erfarenhet från större internationella organisationer, små- och medelstora svenska företag samt offentlig sektor.

Jenny har stor vana av att ta fram och ha övergripande ansvar för HR strategier och processer och att genom ledningsgruppsarbetet driva HR frågorna i verksamhetsutvecklingen. Hennes styrka är att bistå organisationer med HR- kompetens i förändring genom sitt metodiska och engagerade sätt. Hon har en vilja av stål med en förmåga att läsa av och få med sig människor vilket visat sig vara en framgångsfaktor när uppsatta mål ska nås!

Hon har i hög utsträckning befunnit sig i organisationer i strak tillväxt och arbetar nära affären och lägger örat mot rälsen för att anpassa och skräddarsy allt efter verksamhetens behov.

Jenny har bred erfarenhet av att utveckla, implementera och genomföra olika utbildningsprogram inom personalområdet för så väl chefer som för medarbetare samt har vana av att ge stöd till chefer i ledarskapet, genom coachning och kompetensutveckling.