Sju frågor till Agnes Åström

Agnes gör volter efter att ha gjort mål i en fotbollsmatch

Min roll på Grandezza är?
Jag är anställd på Grandezza sen ett år tillbaka och arbetar som managementkonsult med inriktning på innovation.
Under det här året har jag varit ute hos kunden NCC 50–100 % och därutöver har jag arbetat i flertalet roliga interna projekt samt fått möjlighet till kompetensutveckling via kurser och seniora medarbetare på Grandezza.

Vad är din bakgrund?
Jag har en masterexamen i företagsekonomi med inriktning management, och en kandidatexamen i innovationsteknik. Hos kund har jag har arbetat med internkontroll, process- och riskkartläggning samt som it-förvaltare och test- och kvalitetsledare.

Hur är en vanlig dag som konsult på Grandezza?
Ingen dag är lik den andra, lite beroende på uppdragsgivare och om du är ute hos kund eller på kontoret. Men att det är just dessa kontraster och det omväxlande arbetet som gör att jag trivs så bra på Grandezza som konsult.

Vad är det bästa med att vara konsult på Grandezza?
På Grandezza finns det möjlighet att vara med och påverka och det finns möjlighet att testa på olika saker, både vad gäller olika kunder och olika branscher. En annan styrka är att jag får möjlighet att kombinera analys med teamarbete där jag får arbeta tätt ihop med ett gäng seniora konsulter, detta skapar en spännande dynamik och vi kompletterar samt utmanar varandras kompetens och lärande.

Säg tre ord som kännetecknar Grandezza.
Team, kunskap och frihet.

Vad gör du om 5 år?
Hmm svår fråga… Förhoppningsvis arbetar jag som konsult på Grandezza, antingen som projektledare för typ Melodifestivalen eller som innovation manager där jag får möjlighet att starta upp innovationslaboratorium på olika bolag som bland annat syftar till att lösa strategiska utmaningar.

En ledig dag, vad gör du?
Sover ut, äter en lång frukost med min pojkvän, träffar upp min familj för att hitta på något skoj och sedan avslutar med ett restaurangbesök med massa härliga vänner. En lyckad dag innehåller förhoppningsvis många aktiviteter 

Agnes Åström
Ålder: 27
Familj: Pojkvän
Hobbies: Skidåkning, besöka nya platser, egentligen allt som höjer adrenalinet.
Favoritresmål: Maldiverna
Oanad talang: Jag kan göra volter
Favoritapp: Omni, nyhetsapp

Bilden ovan: Agnes gör volter efter att ha gjort mål i en fotbollsmatch