Lars Hedberg

Man förväntas ha en åsikt och sticka ut hakan och det är något jag gillar. Att få ha en vision och få vara med och driva för fullt.

Lars är managementkonsult och projektledare och har gedigen erfarenhet av att arbeta med strategiska och affärsmässiga frågor. För Lars handlar en del av konsultrollen om att våga vara visionär. Som förändringsledare är det något högst väsentligt när det handlar om att förbättra arbetsprocesser.

— Som konsult har jag har alltid ögonen på mig och kan aldrig gömma mig. Det har givetvis för- och nackdelar men jag stimuleras av att ha krav. Vissa gånger tror folk att här kommer konsulten som ska lösa allting. Men så är det inte riktigt. Jag som konsult ska vara med och visa, stötta och sätta igång processen. Man kan faktiskt få fram väldigt mycket med väldigt enkla medel.
— Det är bra att som konsult komma utifrån. Dels ser så jag saker med nya friska ögonen och dels är jag inte med i olika grupperingar och kan därför agera och tänka lite friare. Det gör att jag kan ifrågasätta något som kanske har varit självklart i många år.

Lars Gundhe om kollegan Lars:
— Lars är en mycket erfaren och driven projektledare och verksamhetsutvecklare med stor integritet och pondus samtidigt som han är lyhörd och lyssnande för kundernas krav och önskemål. Levererar alltid bra resultat samtidigt som man uppskattar Lasse som kollega.