Örjan Lövström

Jag som har jobbat som konsult länge triggas av miljöbyte, att snabbt sätta sig in i nya kunder och branscher och få utvecklingen att rulla.

Örjan har lång erfarenhet av arbete inom affärsutveckling och IT samt att leda projekt. Möjligheten att arbeta med Value Management fick Örjan att börja på Grandezza. Det tillsammans med hans breda erfarenhet av verksamhetsutveckling gör Örjan till en mycket kunnig och rutinerad konsult.

— Det jag gillar som konsult är att man får göra saker själv. Det kan vara ett uppdrag som är hur svårt som helst och där det hänger på att du löser det. Och jag arbetar bättre under mer pressande förutsättningar. En fördel som konsult kan faktiskt vara att människor inte känner dig och har förutfattade meningar, då går det att bygga förtroende. När det kommer till att nå förändring gäller det att ha folk med sig.

— Även om jag arbetar för olika verksamheter är problemområdena ofta ganska likartade och det är där min erfarenhet kommer in. Då kan jag vara en katalysator för att hitta lösningen. Mitt förhållningssätt är alltid att inte styra så mycket själv utan att få kunden att blomma upp.

Lars Gundhe om kollegan Örjan:
— Örjan är en "luttrad gammal projekträv" som alltid överaskar med kreativa lösningar och idéer. Alltid positiv och försöker lösa uppgifterna på bästa sätt samtidigt som han har hög social kompetens.